Tervetuloa teatteriin!

Valoharjulla on näytelty aina. Sen näyttämöllä on ennen aikaan ollut monipuolisia näytelmiä ja siellä on pidetty monenlaisia iltamia ja illanviettoja. Rauni Mollberg ollessa ohjaajana Vehmasmäen Nuorisoseuran teatterissa rakennutti vuonna 1957 Valoharjulle saunan, jotta harjoitusten ja esitysten jälkeen pääsi saunomaan. Teatterileiriläiset käyvät edelleen saunomassa samaisessa saunassa.

Nyt se toimii myös näyttämönä, Lastenteatteri Tammenrannan toiminnan keskuksena. Toiminta aloitettiin 2012 vuoden syksyllä näytelmällä Mainiot Maahiset. Tänä vuonna on vuorossa Lastenteatterin entisen kasvatin Sini Peltolan ohjaama Peter Pan, jossa apuohjaajana ja näyttelijänä myös pitkänlinjan lastenteatterilaiset Roosa Kvick, Inka Hätinen ja Aapo Hiltunen.

Kesäteatteri Tammenranta tarjoaa ainutlaatuisia ja ikimuistoisia teatterielämyksiä luonnonkauniissa ja idyllisessä maalaismaisemassa. Kesäteatteri rakennettiin 26 vuotta sitten talkoovoimin. Tanssiin kutsu 1998 oli ensimmäinen näytelmä. 

Ohjaaja Jukka Kolehmainen ohjaa vuoden 2024 kesäteatterinäytelmän Rakkautta Ryytimalla, näytelmän on käsikirjoittanut Markku Hyvönen.