Vehmasmäen nuorisoseura

Vehmasmäen nuorisoseura yhdistää Etelä-Kuopion asukkaita. Olemme monipuolinen liikuttaja, kulttuurintarjoaja ja noin 200 jäsenen aktiivinen joukko toimijoita. Vehmasmäen Nuorisoseura on perustettu 1905 ja Valoharjun ympärillä on ollut toimintaa jo 119 vuotta.

Toiminta perustuu vahvasti vapaaehtoistoimintaan, sitä vedetään seuralaisten ja talkoolaisten voimin. Jatkuvuudesta kertoo se, että nuorten ja lastentoimintaa vetämään on saatu entisiä toimintaan osallistuneita nuoria. Hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen ilo ovat seuran suurimmat voimavarat, joiden avulla toimintaa ylläpidetään ja jopa kasvatetaan. 

Aktiivisten jäsentemme voimin pidetään ympäristön hiihtoladut huippukunnossa ja huolehdimme myös Riemurinteen talvikunnostuksesta.

Eniten Vehmasmäen Nuorisoseuran toiminnasta näkyvillä on aktiivinen teatteritoiminta, jota on ollut aivan seuran alusta saakka. Kesäisin Kesäteatteri Tammenranta kutsuu kulttuuri-ihmisiä upealla rantalavalla esitettäviin näytelmiin. Lastenteatteri Tammenranta vastaavasti on kasvattanut uusia teatterilaisia suosituissa kevätnäytöksissään Valoharjulla. 

Seura tekee tiiviisti yhteistyötä Etelä-Kuopion alueella toimivien yhdistysten, Suomen Nuorisoseurat ry:n ja sen Pohjois-Savon aluetoimiston kanssa. 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan seurantoimintaan laitathan viestiä meille sähköpostilla vehmasmaennuorisoseura(at)gmail.com tai soita 044 362 3565.