Kesäteatteri Tammenranta esittää kesällä 2019 Heikki Luoman komedian Amerikan Antti. Näytelmän ohjaa Lasse Aho

10.11.2018

Kesäteatterilaisten kokoontuminen
Tulikoe

Esitykset ajalla 7.7.-28.7.2019, yhteensä 10 näytöstä

Vaikka syksy on jo pitkällä ja mietteet tulevassa joulussa, viime viikolla  kokoontui ryhmä näyttelijöitä, ohjaaja sekä Nuorisoseuran edustajia keskustelemaan ensi kesän teatteri esityksestä. Palaverissa ohjaaja jakoi näyttelijöille roolit ja muutama näyttelijä joutui samalla tulikokeeseen.

Kesällä 2019 Kesäteatteri Tammenranta esittää näytelmän Amerikan Antti. Näytelmää esitetään 10 kertaa ajalla 7.7.-28.7.2019.

Amerikan rikkain suomalainen Andy Jarvi tulee vierailulle Suomeen, mutta haluaa pysytellä tuntemattomana. Pusulan täysihoitola saa vieraan, joka vuokraa huoneen kahdeksi viikoksi, luotolla. Muitakin vieraita tulee, mutta vähemmän vaatimattomia. Käynnistyy tapahtumaketju, josta ei puutu suuria tunteita, ja jonka lopputulos ei ole kenenkään arvattavissa. Amerikan Antti on Heikki Luoman kirjoittama komedia, jonka ohjaa Lasse Aho. Näytelmän tuottaa Vehmasmäen Nuorisoseura.