Jäseneksi

Liity  Vehmasmäen Nuorisoseuran jäseneksi
 

Vehmasmäen Nuorisoseura yhdistää Etelä-Kuopion asukkaita ja tarjoaa harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille; mm. teatteria, liikuntaa, tanssia ja musiikkia. Jäseniä  Vehmasmäen Nuorisoseurassa on tällä hetkellä noin 225.

 

Jäsenmaksu 2023 on sekä aikuisilta että lapsilta 30 €/hlö. Maksusta lähetetään lasku kerran vuodessa.

 


Täytä liittymislomake tästä!

Huom! Linkki vie Suomen Nuorisoseurat ry:n sivuille, josta valitaan jäsenyhdistykseksi Vehmasmäen Nuorisoseura.

Liittyessäsi Vehmasmäen Nuorisoseuran jäseneksi, olet automaattisesti jäsenenä valtakunnallisessa Suomen Nuorisoseurat ry:ssä, joka on nuorisoseurojen valtakunnallinen yhdysside. Suomen Nuorisoseurat ry:llä on Pohjois-Savossa aluetoimisto, jonka piirissä toimii 63 nuorisoseuraa. Niistä yksi on Vehmasmäen Nuorisoseura.


Viikoittaiseen toimintaan kuuluvat mm. miesten (ja naisten) jumpat, satujumppa alle kouluikäisille sekä lastenteatteri. Lisäksi seuralla on  mm. pesesäpallo- ja sählyvuoroja Vehmasmäen koululla.

Viikoittaisen toiminnan lisäksi nuorisoseura järjestää erilaisia tapahtumia, joista tiedotamme näillä kotisivuilla sekä Facebook-sivuilla osoitteessa: www.facebook.com/vehmasmaenns.

Seurantalo Valoharjulla on myös kansalaisopiston, seurakunnan ja päiväkodin toimintaa. Taloa vuokrataan myös erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin (ks. www.valoharju.fi).Lisätietoja:

Vehmasmäen Nuorisoseura ry:
www.vehmasmaennuorisoseura.fi

Suomen Nuorisoseurat ry:n Pohjois-Savon aluetoimisto:
www.pohjoissavonnuorisoseurat.fi

Suomen Nuorisoseurat ry:
www.nuorisoseurat.fi