Lastenteatteri Tammenranta esittää jännittävän seikkailun Liisa Ihmemaassa

7.3.2018

Kuopiolainen Lastenteatteri Tammenranta esittää tutun lastennäytelmän Liisa Ihmemaassa. Luvassa on hauska, vitsikäs ja värikäs näytelmä, jossa lapset ja nuoret näyttelevät aikuisille ja lapsille. Lavalla nähdään 27 lapsinäyttelijää, jotka ovat iältään 8-17-vuotiaita.

Näytelmää esitetään Vehmasmäessä Valoharjulla (Kurkimäentie 12) kymmenen kertaa ajalla 18.3.-22.4.2018. Esitykset ovat sunnuntaisin klo 14 ja keskiviikkoisin klo 18 (su 1.4. ei esitystä).

Lastenteatteri Tammenrannan näytelmät ovat aikaisempina vuosina olleet loppuunmyytyjä, joten katsojien kannattaa varmistaa lippunsa ja varata ne etukäteen osoitteesta: www.tammenranta.fi.

Näytelmän ohjaa Raija Lainà. Apuohjaajina toimivat Sini Peltola ja Kristiina Koski, jotka myös näyttelevät esityksessä. Lavastuksen päävastuu on Sanna Koposella ja Kati Miinalla. Puvustuksesta vastaa Kirsi Savinoff työryhmineen. Esitysten tekemiseen osallistuu myös suuri joukko lasten vanhempia mm. lavastusten, musiikin, markkinoinnin, kahvion ja liikenteenohjauksen tehtäviin.

Kuluva kausi on Lastenteatteri Tammenrannan 6. tuotantokausi. Teatteriharrastus sekä itse esitykset ovat vuosi vuodelta kasvattaneet suosiotaan Vehmasmäessä. Lastenteatteri Tammenranta palkittiinkin vuonna 2017 Vuoden teatteriteko -palkinnolla (Esko-palkinto).

Näytelmän tuottajana toimii Vehmasmäen Nuorisoseura ja sen toteutuksessa on tehty tiivistä yhteistyötä Kuopion kansalaisopiston kanssa. Harjoitukset käynnistyivät syksyllä 2017 Kuopion kansalaisopiston Vehmasmäessä järjestämällä näytelmäkurssilla.

Liisa vie katsojat mukanaan jännittävään seikkailuun

Liisa on aivan tavallinen nuori tyttö, joka lukee paljon, myös kylän pienille lapsille satuja pihapuutarhassaan. Niin kuin kaikki lapset, hänkin elää usein mielikuvitusmaailmassa, mutta on silti realistinen ja järkevä. Liisa haluaa ottaa selvää asioista eli on aina jalat maassa…tai ainakin melkein!

Eräänä päivänä Liisalle tapahtuu kummia, omassa pihapuutarhassa…vai missä se sitten tapahtuukaan? Onko se totta vai unta mitä hän kokee ja ennen kaikkea näkee? Mitä ja ketä ovat nämä verbaalisesti, monin kielenkääntein puhuvat eläinhahmot, visuaalisesti värikkäät ja näyttävät tyypit jotka sotkevat Liisan ajatuksia, joita Liisa koettaa saada järkevään järjestykseen – siis ajatuksiako vai hahmoja?

Esitykset Valoharjulla

(Kurkimäentie 12, Hiltulanlahti)

SU 18.3 klo 14.00, ensi-ilta

KE 21.3 klo 18.00

SU 25.3 klo 14.00

KE 28.3 klo 18.00

KE 4.4 klo 18.00

SU 8.4 klo 14.00

KE 11.4. klo 18.00

SU 15.4 klo 14.00

KE 18.4. klo 18.00

SU 22.4 klo 14.00

Esitys sopii kaikenikäisille, mutta parhaiten n. 5-vuotiaista ylöspäin. Esityksen kesto n. 1 h + väliaika.

Liput 10 €. Huom! Lippukassalla voi maksaa ainoastaan käteisellä.

Lippuvaraukset: vehmasmaennuorisoseura@gmail.com, p. 044 362 3565 (klo 12-17), www.tammenranta.fi

Lisätietoja:

Lastenteatteri Tammenranta